Vijeće mladih Općine Lukavac formira Otvoreni omladinski parlament




Fondacija tuzlanske zajednice je provela kampanju "Budi junak svoje zajednice!". U ovoj kampanji je učestovalo Vijeće mladih Općine Lukavac. Ispred Udruženja mladih Most, Mujagić Eldar kao član Upravnog odbora Vijeća mladih Općine Lukavac je jedan od koordinatora projekta Otvoreni omladinski parlament.

Mujagić Eldar, predsjednik Udruženja mladih Most i Memišević Jasmin, predsjednik Vijeća mladih Općine Lukavac su 3 (tri) dana proveli razgovarajući i lobirajući finansijsku podršku za realizaciju projekta Otvoreni omladinski parlament što je rezultiralo sa podrškom od 2620,00 KM.

Mujagić Eldar i Memišević Jasmin

U nastavku prenosimo saopćenje za javnost Vijeća mladih Općine Lukavac:

Vijeće mladih Općine Lukavac je svojim projektom "Otvoreni omladinski parlament" apliciralo na javni poziv Fondacije tuzlanske zajednice.

Naši predstavnici Jasmin Memišević i Mujagić Eldar su u roku od tri dana razgovarali sa više društveno odgovornih preduzeća, gdje je prezentovana ideja Otvoreni omladinski parlament.

Sinoć potraga za blagom odnosno podrškom je okončana. Projekat "Otvoreni omladinski parlament" je dobio podršku od Fondacije tuzlanske zajednice i društveno odgovornih preduzeća u iznosu od 2620,00 KM.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti na ukazanom povjerenju Fondaciji tuzlanske zajednice i društveno odgovornim preduzećima koji su podržali projekat.

Izvor: Vijeće mladih Općine Lukavac
Pokreće Blogger.