Pokrenuli smo portal LukavacINFO.ba


Poštovani čitatelji portala LukavacINFO.ba,

Obavještavamo Vas da od danas 26.04.2020. godine djelujemo kao nezavisni informativni portal koji ima misiju svojim čitateljima prezentovati najnovije i provjerene informacije iz Lukavca.

LukavacINFO.ba je nastao iz revolta !

LukavacINFO.ba je nastao iz revolta na medijski boks meč na teritoriji općine Lukavac. Lokalni portali su postali navijački nastrojeni za zelene i/ili crvene svih nijansi i dezena. Medijsko sivilo nastalo zbog nekolicine lokalnih redakcija rezultiralo je neobjektivno izvještavanje, navijanjem za crvene i/ili zelene ili strateški plasirajući spinove i dezinformacije u korist ili protiv jednih ili drugih ili čak trećih.

Kao posmatrači medijskog sivila i monopola na teritoriji općine Lukavac odlučili smo ponuditi nešto novo – objektivno informisanje javnosti. Odlučili smo ponuditi građanima Lukavac na dlanu !

Postulat po kojem radi LukavacINFO.ba glasi:

Ne štedimo nikog, pa ni Vas.
Bez dlake na jeziku.
Otvoreno i direktno, u ime naroda !

Svjesni smo da će oni koji drže monopol nad medijima u Lukavcu svim legalnim i ilegalnim silama pokušati relavitizirati rad LukavacINFO a na kraju vjerovatno i uništiti ovaj portal. Spremni smo da se borimo sa svim pojedincima i/ili organizacijama u ime naroda i za narod.

Nismo profesionalna medijska kuća, nemamo uposlenike, službena auta, sponzore ili vlastite prostorije. Ovo radimo volonterski zbog Vašeg i našeg Lukavca. Nismo ni ljevica ni desnica u bilo kojoj nijansi i dezenu, mi smo narodni informativni portal koji ima misiju da objektivno i pravovremeno informiše građane Lukavca o aktuelnostima na teritoriji općine Lukavac.

Redakcija portala
LukavacINFO.ba

Pokreće Blogger.